Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

EX5 baru : DREAM

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • EX5 baru : DREAM

    hi...
    korang semer tau dak EX5 skang nih ade keluaran baru.
    nama dia kalo tak silap EX5 Dream. di claim oleh boon siew honda sbg lebih berkuasa, sesuai utk perjalanan jauh dan lebih menjimatkan minyak. ade sesape dah beli ker. harga pengenalan rm3800 (kat tempat aku le).

    org kata nih EX5 yg dikeluarkan kat siam punya. tul ker?

  • #2
    harga murah.... tak sampai RM4000...

    Comment


    • #3
      aku dgr rm3500 bleh dpt.....minyak save gila2....ada member aku pakai....

      Comment


      • #4
        tak nampak lagi la moto nie...cun tak dia punya body?

        Comment


        • #5
          Dream tu mmg siam punya version laa...ada sesapa nak komen !

          Comment


          • #6
            ha'ah.. aku duk dekat dekat belah utara nih.. aku terkejut gak pasal korang cakap Dream tu keluaran baru pasal aku rasa dah lama aku tengok org pakai.. rekabentuk mmg EX5.. just nama jerk Dream.. tak tau la kut kut spesifikasi pon dia ubah..

            Comment


            • #7
              ic.. lipanz.. ko dah tau lama dah ek. ok.. camne moto nih ok ke? betul ke power dr EX5 biasa tu & lagi save minyak?..

              Comment


              • #8
                Kalau boleh jalan jauh, maknanya enjin boleh RUN untuk lebih dari 4 jam ler...........yahooooooo..best best..jgn enjin dia jatuh dah laa.....mcm Kriss.

                Comment


                • #9
                  ape maksud Run lebih 4 jam? Tu masa bawak ke, masa engin tgh idle? Kalau moto tu leh bawak lebih 4 jam, tu kira jimat minyak gak tu...

                  Comment


                  • #10
                    mane gambar dia.......nak tgk.....korang ade ke gambar dia.....

                    Comment


                    • #11
                      lorr.. gambar ape nye. ex5 nih sama/sebijik mcm ex5 yg lama tu. cuma, enjin dier ja lain. pakai enjin versi siam punya.

                      Comment


                      • #12
                        Dream kalau full tank masih RM5 kan???Maknanya boleh aaa run for 4 hours.

                        Comment


                        • #13
                          A'kum,

                          Rasa cam nak sambar moto ex5 dream ni barang sebijik... tapi masih ade kemuskilan lar

                          1. Berapa harga dia kalau kat KL?

                          2. Memang best sgt ke moto nih?

                          Tu jek, heheh...

                          Comment


                          • #14
                            Kiriman asal oleh 90sen
                            lorr.. gambar ape nye. ex5 nih sama/sebijik mcm ex5 yg lama tu. cuma, enjin dier ja lain. pakai enjin versi siam punya.
                            aku tak peduli aku nak jugak gambar.....enjin pun jadila.....

                            Comment


                            • #15
                              Abg aku dah test..... body bergegar sikit bila lebih 80km/h. Harga memang murah... actually, part from China cuma pasang kat siam. Wallua'lam...

                              Comment

                              Working...
                              X