Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

harga karpet ikea vs pakistan

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • harga karpet ikea vs pakistan

    aku jarang amek tao pasal karpet ni

    so nak tanya pasal

    harga karpet kat kedai pakistan / nilai 3 etc jaoh beza tak dgn rega kat ikea

    http://www.ikea.com/my/en/search/?query=Rugs


    design aku nak simple je
    monotone (1 kaler) either black&white/gray/red

    rase mcm ikea lg murah je (utk karpet la)

    dimension dalam 4m+ X 2m
    Last edited by DatukM; 26-04-12, 01:39 PM.

  • #2
    Re: harga karpet ikea vs pakistan

    saya dulu rajin juga gi survey karpet kt nilai ni. harganya dgn ikea rasanya tak jauh berbeza, ikut kualiti.

    tapi kalau di ikea, ada jaminan kualiti kpd produk2 dia. kalau beli kt nilai,pandai2 la kot.

    cumanya kalau nk karpet bersaiz lebar/besar dan banyak design, beli yg pakistan/turki punya lah.

    Tapi kalau dah rumah dekat dgn nilai, berbaloi ke gi jauh sampai ikea nun? sebaliknya juga. tq

    Comment


    • #3
      Re: harga karpet ikea vs pakistan

      kat nilai, kalo ko pandai tawar, ko leh dapat harga less 70% dari apa yg dia tawar... tapi mmg kena tawar la.. if not, pegi je la ikea

      Comment

      Working...
      X