Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Galeri Perabot Hiasan Dalaman

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Galeri Perabot Hiasan Dalaman

    Hi..ni ada satu galeri perabot Rosewood...yang aku suka, tapi mahal la..ala inggeris gitu...

    http://www.youtube.com/watch?v=oBgLeJCjiJ0

  • #2
    Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

    Originally posted by admins
    Hi..ni ada satu galeri perabot Rosewood...yang aku suka, tapi mahal la..ala inggeris gitu...

    http://www.youtube.com/watch?v=oBgLeJCjiJ0
    apo kobondenye?enggak mau dibukak dong!!!

    Comment


    • #3
      Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

      Originally posted by mawarsari
      apo kobondenye?enggak mau dibukak dong!!!
      aku boleh bukak jek....ko guna dial up ker..? kalau dial up susah sket la 56kbps jek speed internet ko...

      Comment


      • #4
        Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

        Wow... cantiknya....
        Terliur dibuatnya......

        Tapi rasanya lepas 3 tahun baru mampu beli kot.....

        Comment


        • #5
          Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

          sejak skola, mmg kumpul buku psl hiasan dalaman rumah
          tp stop bila f1r nak amik interior designer dihalang
          minat msih ada...tp tunggula bila ada rumah sendiri...

          btw, lebih suka gaya ala inggeris dr bali

          Comment


          • #6
            Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

            Fir, perabot rosewood ni leh custum made, kalau ko minat or nak aku designkan mengikut citarasa (bali konsep) i can do tats..hehehe..special case la...perabot jati biasanya banyak mengikut konsep bali, tapi jati dan rosewood punyai banyak perbezaan dari segi kualiti kayunya...rosewood lebih mahal dan kualitinya sudah tentu lebih tinggi .....

            rojer

            Comment


            • #7
              Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

              oohh bole order dr ko eh?
              errr penin la bukan keje lain ke?
              oohh.....

              kwn bgtau kalau pndai buat...lg murah kan
              btw, katil bertiang tu katmana leh dpt murah?

              Comment


              • #8
                Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                Fir, kalau gi tengok video clip tu ia adalah sebuah galeri perabot dan ianya sebahagian dari perusahaan kami sejak tahun 2002, dan kalau ada yang perasaan every 2 month sejak dari 2002 -2004 we all ade came out kat Majalah Anjung Seri.

                Interior Design jugak adalah sebahagian dari kemahiran saya fir..Kawan2 no problm without any charge. Term n Condition Apply....hehehehe

                P/S Katik bertiang kalau nak murah yg diperbuat dari besi la fir, leh dpt kat banyak kedai perabot biasa...rasa rasanya la...kalau yang dalam video clip tu harganya RM 7990 (King Size without Matress)
                Last edited by Anaesthesia; 09-01-07, 07:31 PM.

                Comment


                • #9
                  Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                  Rosewood?
                  erm.. macam penah pi kedai nie..
                  ada kat section 13 shah alam...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                    admins
                    owwhh..thks

                    patutla mahal rosewood ni..tak guna paku
                    errr nak tnya kayu roseword ni berat tak?
                    kalau nak pndah rumah...susah laks
                    thks

                    Comment


                    • #11
                      Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                      Originally posted by Baby^Gals
                      Rosewood?
                      erm.. macam penah pi kedai nie..
                      ada kat section 13 shah alam...

                      Yup Section 13 Shah Alam , Dulu ada satu cawangannya di Kelab Darul Ehsan Ampang.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                        Originally posted by tudung biru
                        admins
                        owwhh..thks

                        patutla mahal rosewood ni..tak guna paku
                        errr nak tnya kayu roseword ni berat tak?
                        kalau nak pndah rumah...susah laks
                        thks
                        Berat gak Fir, mau berpeluh gak kalau pindahkan barang rosewood nih..hehe

                        Comment


                        • #13
                          Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                          Originally posted by Admins
                          Yup Section 13 Shah Alam , Dulu ada satu cawangannya di Kelab Darul Ehsan Ampang.
                          penah masuk kedai nie...
                          rase mmg dah lama ujud..
                          tp slalunye tgk dr luar jek laa...
                          pasal mase tu student kan.. takde laa nk bli2..

                          Comment


                          • #14
                            Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                            oooo.....skang nak beli lah ek..............

                            Comment


                            • #15
                              Re: Galeri Perabot Hiasan Dalaman

                              erm.. blum pikir nk bli perabot dlm mase terdekat nie..

                              tp last sunday ade sebey katil ada tiang tu kat harver norman, midvelly..
                              dalam rm4500++..
                              huhu.. bestnye katil tuhhhhhhh.. tp tak mampu nk bli... :gelaks:

                              Comment

                              Working...
                              X