Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

perabot second hand

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • perabot second hand

    ada ka kedai yg jual perabot second hand?
    na taruh kat umah sewa aku ....



    thanks

  • #2
    Re: perabot second hand

    Pi cari kat Kin Peun. Depa ada juai perabot 2nd hand dari Hotel. Harga murah2 ajaa.

    Tempat kat sebelah makro, selayang. Tengok nampak kedai peugeot, baris kedai peugeot tu la.

    cuma barangnya bermusim. Kena tanya bila barang baru sampai. Sebab dah ramai orang tahu, jadi depa ni main tarik harga sikit. dan kena cepat! barang sampai aja terus kena sapu.

    Kadang tu bukan orang perseorangan, tapi hotel2 murah kat KL ni yang sapu, jadi hangpa semua kena compete dengan depa. Pat pat siku lipat, sapa cepat dia dapat.

    Comment


    • #3
      Re: perabot second hand

      Tempat kat sebelah makro, selayang. Tengok nampak kedai peugeot, baris kedai peugeot tu la.
      agak dkt gak ngn umah aku ni...
      nak nengukla... jgn jual yg koyak rabak sudah..

      Comment


      • #4
        Re: perabot second hand

        Originally posted by MaszMelati
        agak dkt gak ngn umah aku ni...
        nak nengukla... jgn jual yg koyak rabak sudah..
        kat batu caves ni pun banyak.. ..tapi kalau nak banyak pilihan.. .. cek kat TTDI. ...

        Comment


        • #5
          Re: perabot second hand

          kat belah utara nih perabot RM40 ja tapi yang kena banjir masih elok saya tengok

          Comment


          • #6
            Re: perabot second hand

            DeKat tAman tuN nI banyaK Kedai 2nd Charm...

            Comment


            • #7
              Re: perabot second hand

              dengo citer kt jln klang lama byk.. ce p ushar

              Comment


              • #8
                Re: perabot second hand

                atau pun tunggu new year sale kat homelife sg. buluh. cheap cheap
                http://linuxlah.blogspot.com/2006/01...vin-party.html

                Comment


                • #9
                  Re: perabot second hand

                  Kalau ada sesiapa hendak buka kedai menjual perabut "second hand drp hotel" atau hendak unt kegunaan sendiri bolehlah saya bantu......sekali order satu kontena. Bukan kapal tetapi lori kontena, kualiti terjamin memang bagus.

                  Comment


                  • #10
                    Re: perabot second hand

                    Originally posted by intanazlynnnna
                    DeKat tAman tuN nI banyaK Kedai 2nd Charm...
                    taman tun yg area blah mana?!

                    Comment


                    • #11
                      Re: perabot second hand

                      area shop lots tu la.. . belah depan.. .. setentang ngan IBM tue..

                      Comment


                      • #12
                        Re: perabot second hand

                        sy ada satu set meja makan black color utk dijual if u want too...masih nampak baru...emel me if intrested aineen_2311@yahoo.com

                        Comment


                        • #13
                          Re: perabot second hand

                          Originally posted by Mitsui
                          area shop lots tu la.. . belah depan.. .. setentang ngan IBM tue..
                          ohho....situk kerk.....slalu lalu situ...apsal xleh pasan nii...ishhh....
                          mekasih...

                          Comment


                          • #14
                            Re: perabot second hand

                            nak gak carik..

                            Comment


                            • #15
                              Re: perabot second hand

                              kne ati˛ gak sblum beli..entah˛ lg mahal..

                              Comment

                              Working...
                              X