Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

crocs ada nama allah? BENARKAH??

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • crocs ada nama allah? BENARKAH??



    aku tengok ni kat FB...

    nak minta pendapatan kamu kamu...
    boleh kah kita anggap gambar buaya tu sebagai nama allah...
    kalo boleh, ermm letak kat kaki kot...

  • #2
    Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

    tu kasut croc ciplak tu.... cuba tengok logo betul...

    Comment


    • #3
      Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??



      ye la.. lain... kalo ori ni takdela menyerupai nama ALLAH ye
      Last edited by Chuy4 4ng3L; 26-05-10, 04:39 PM.

      Comment


      • #4
        Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

        x nmpk pon..
        alip lam tu bersambong, kununnye nmpk mcm dua kalimah sbb 2 lobang idong

        we only see what we want to see
        dont be to paranoid

        Comment


        • #5
          Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

          aku tgk sandal crocs ori aku.... kat tapak dia ade logotype crocs aja... xde logo buaya... cuma kat tepi aje ada logo buaya tu...

          Comment


          • #6
            Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

            Originally posted by meor View Post
            we only see what we want to see
            dont be to paranoid
            agree...

            jangan sampai org cop umat islam ni sikit2 benda pun nak relate dengan macam2... tapi jangan terlampau sambil lewa & still kena berhati2 jangan sampai benda yg patut ditegah, kita buat tak kisah... banyak je isu2 lain yg lebih penting untuk di debatkan....

            Comment


            • #7
              Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

              tu la tu.. aku tengok komen2 mereka, siap yg dah beli tu menyesal abis la..
              ermm tu yg aku masukkan kat sini...
              nak dengar hujah2 kamu...

              kadang2 propaganda pun ade

              Comment


              • #8
                Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                Originally posted by meor View Post
                we only see what we want to see
                dont be to paranoid
                btl tu.

                aku ade nampak gak posting ni kat pesbuk.
                aku tak amek port pun.

                aku rasa kat original post kat pesbuk tu pun die boh "trying to be creative" ke ape ntah..
                meaning, kompeni crocs tu bukannye generate logo tu dari kalimah Allah tu.
                cuma ada sorang tu je yang telebey kreatip.
                imagine terlebey.


                p/s: original poster of that pic kantoi beli barang tiruan.. :P
                Last edited by manjacat; 27-05-10, 09:01 PM.

                Comment


                • #9
                  Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                  haha . pengajarannye? Jangan beli barang tiruan . Fullstop . hahaha

                  Comment


                  • #10
                    Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                    hahahaha. tu ah dia jgn la beli barang tiruan. gmba buaya yg ori tu comel gile

                    Comment


                    • #11
                      Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                      benda ni dah berjaya wat kawan2 aku takmo beli crocs... [baca: tak ori]
                      aku siap argue2 ngan kawan aku tu... benda ni takde pun ekseli nama allah...
                      terover creatip je tu...

                      smalam gi uptown danau,
                      gile ramai jual crocs tak ori...
                      even nama allah tu hanya propaganda...
                      aku tetap tak bernapsu pakai crocs....
                      terlalu byk tak ori sampai tatau mana ori mana tak ori..
                      tak best...

                      Comment


                      • #12
                        Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                        semalam dalam tv 2 budak kena tangkap.... dalam van pasar malam dorang dari belakang sampai ke depan kasut crocs tipu punya

                        Comment


                        • #13
                          Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                          ni macam kes dolu2 ada org buat mende yg sama kt lambang coca-cola.... paranoid tak abih2...itu barang cap gelap..yg ori cumel je lambang boya tuh..

                          Comment


                          • #14
                            Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                            lagi senang takyah beli

                            banyak lagi jenama lain yg comel dan bgaya

                            kalo dah terbeli, pakai jelah if tak waswas

                            if waswas, bakar je

                            niat kerana Allah,

                            insyaAllah, Allah akan gantikan dengan rezeki yg lebih baik sebab niat kita tu

                            Comment


                            • #15
                              Re: crocs ada nama allah? BENARKAH??

                              terlebih imagine ni.. kuat sgt isap ganja

                              Comment

                              Working...
                              X