Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp



    aku rasa ramai dah yang pernah tengok video ni (tambah-tambah lagi kalau pengunjung blog Oh!Tidak).

    sekarang ni aku agak ragu-ragu dengan 'kekuatan' beliau ni. betul ke beliau ni sangat kuat?

    P/S : tolong jgn merapu di sini. thread ini berada di bilik serius dan ilmiah.

  • #2
    Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

    dah penah wujud thread ni disini beberapa tahun lalu...

    komen aku...bullshit aka tahi lembu jantan

    Comment


    • #3
      Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

      aku rasa dia ni mmg seorang yang kuat.... kuat tipu orang

      dia ni pandai.... dia create satu barrier supaya orang takut kat dia (takleh salam, bengkokkan coin). so orang akan percaya dia ni benar2 kuat. pastu bila orang suruh buktikan, dia akan mengelak dengan mengatakan dia ni takleh kawal power dia. almost perfect there.

      Comment


      • #4
        Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

        suruh kerbau tanduk telor dia tgk kuat ke tak...hahaha

        Comment


        • #5
          Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

          ko tgk nafsu beromen dia plak.....

          beromen bleh plak control power...
          mcm chi

          Comment


          • #6
            Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

            aku rasa dia ni power....power mcm chilaker...
            power membohong...

            Comment


            • #7
              Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

              Originally posted by MUfanz View Post
              ko tgk nafsu beromen dia plak.....

              beromen bleh plak control power...
              mcm chi
              tu aku dok pikir dari dulu lagi... mcm mana dia nak beromen ... sekali dia hayun mau tembus uterus bini dia

              Originally posted by Jarr View Post
              aku rasa dia ni power....power mcm chilaker...
              power membohong...
              tapi dia punya trick bole pakai ooo...

              Bugatti Veyron pun pakai trick mcm ni tau. ahha

              Comment


              • #8
                Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                cube soh dier terai bunuh diri.
                x pom terjun golek-golek dari atas gunung.

                Comment


                • #9
                  Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                  die ade menuntut tu...ilmu kelentong

                  Comment


                  • #10
                    Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                    klu kuat sgt masuklah olimpik jd wakil negara pecahkan rekod dunia duit pn dpt tak pun pergi Israel tu tumbuk muka Netanyahu klu xdpt dekat baling kasut dari jauh tngok kena tak kena.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                      Originally posted by Neo5 View Post
                      klu kuat sgt masuklah olimpik jd wakil negara pecahkan rekod dunia duit pn dpt tak pun pergi Israel tu tumbuk muka Netanyahu klu xdpt dekat baling kasut dari jauh tngok kena tak kena.
                      mana bole. dia takleh pakai power dia nanti adrenalin rush terlebih.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                        aku pecaya dia ni kuat..
                        macam superman la.. bab beromen pandai kawal laa kekuatan tu.. hahahaha..
                        takde bukti ke yg dia ni kuat ke tak..?

                        Comment


                        • #13
                          Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                          Originally posted by emy View Post
                          aku pecaya dia ni kuat..
                          macam superman la.. bab beromen pandai kawal laa kekuatan tu.. hahahaha..
                          takde bukti ke yg dia ni kuat ke tak..?

                          mcm mana nak bersenggama kalau ko pegang tgn orang pun bole remuk?

                          Comment


                          • #14
                            Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                            Allah dah bagi dia kuat.......

                            dia kata takleh kontrol punya kekuatan tu.......

                            Comment


                            • #15
                              Re: Orang paling kuat di dunia - kekuatan 260hp

                              kuat kelentong tahap 260hp!! hahaha! leh lawan evo10 kalo cmni...

                              Comment

                              Working...
                              X