Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

[18sg]Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [18sg]Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

    Actualy sy dpt gambar2 kejam ni dr member die forward..so nak share ngn korang n nak mintak pendapat..hehe...xtaulah gambar2 ni psl pembunuhan kejam ker psl nak bg haiwan utk dijadikan bahan makanan...xtualah...n x taulah gambar2 ni asal dr negara mana..tp tgk dr tulisan mcm kat nepal jek kan...hehe...jom pakat layan...

    Pesanan: ni kategori 18SG jek...hehe...

    Spoiler:











    Last edited by ain07ik; 24-04-10, 12:36 AM. Reason: boh gambaq dalam spoiler

  • #2
    Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

    Lagi...dan lagi...

    Spoiler:










    Last edited by ain07ik; 24-04-10, 12:34 AM. Reason: boh gamba dalam spoiler.. adoyai

    Comment


    • #3
      Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

      lagi...dan lagi...

      Spoiler:




      Last edited by ain07ik; 24-04-10, 12:32 AM.

      Comment


      • #4
        Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

        Nasib baik tak terkejut....

        Comment


        • #5
          Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

          Rasanya ni bukan pembunuhan. Actually adat kaum di sana yg menjadikan mayat sbg makanan burung ereng (vulture) sbg cara pengkebumian dipanggil 'Sky Burial'.

          Ada tunjuk kat Discovery Channel tahun lepas.

          Sky burial link here
          Last edited by xamel2001; 02-11-09, 11:59 AM. Reason: tambah reference...

          Comment


          • #6
            Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

            mengurangkan selera nak lunch ni...

            Comment


            • #7
              Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

              Originally posted by xamel2001 View Post
              Rasanya ni bukan pembunuhan. Actually adat kaum di sana yg menjadikan mayat sbg makanan burung ereng (vulture) sbg cara pengkebumian dipanggil 'Sky Burial'.

              Ada tunjuk kat Discovery Channel tahun lepas.

              Sky burial link here
              Mayat tu pula datang dari mana? atau semua mayat kena makan dek burung tu?

              Oh.....dah baca dah.....kalau baby yg mati cam ciannya kena makan dek burung...huhu.....

              p/s; hakikatnya kita pun kena makan dek ulat jugak kan?...erm
              Last edited by Humairah; 02-11-09, 12:47 PM.

              Comment


              • #8
                Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                dah ada la thread mcm ni b4
                papepon ko patot letak dlm spoiler

                tp tu nmpk mcm pesalah siap kene ikat lagi
                Last edited by DatukM; 02-11-09, 01:39 PM.

                Comment


                • #9
                  Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                  Originally posted by xamel2001 View Post
                  Rasanya ni bukan pembunuhan. Actually adat kaum di sana yg menjadikan mayat sbg makanan burung ereng (vulture) sbg cara pengkebumian dipanggil 'Sky Burial'.

                  Ada tunjuk kat Discovery Channel tahun lepas.

                  Sky burial link here
                  o...ingatkan die nak buat experiment jer

                  Comment


                  • #10
                    Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                    kesiannye mayat tu..
                    terseksa..

                    x berani nk klik tumbnail..
                    a'ah patut masuk lam spoiler i think..

                    kolo dlm islam..
                    nak mandikan mayat pun kene slow²..

                    Comment


                    • #11
                      Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                      wah...geli plak aku tgk....aduh..nyesal aku click
                      pelik2 sungguh adat diaorg ni..haizz

                      Comment


                      • #12
                        Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                        Originally posted by meor View Post
                        dah ada la thread mcm ni b4
                        papepon ko patot letak dlm spoiler

                        tp tu nmpk mcm pesalah siap kene ikat lagi
                        nak masukkan dlm spoiler tu camana yer?...hehe...x retilah...

                        Tp yg pasti burung tu x membazir...spi ke tulang die mkn...actually ada lg 5 gambar pas tggl tulang tu org2 tu p kutip tulang tu balik n die potong kecik2 mcm nak buat sup tulang...tp 5 gambar tu try upload td tp x tau np xleh td...dah try 5 x...tpx dpt2...hehe...moderator tau x np jd g2?

                        Comment


                        • #13
                          Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                          Ni ar lg 5 gambar...

                          Spoiler:







                          Last edited by ain07ik; 24-04-10, 12:30 AM. Reason: boh dlm spoiler. next time blaja cemana nak boh dlm tag!!

                          Comment


                          • #14
                            Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                            Originally posted by sony_1685 View Post
                            nak masukkan dlm spoiler tu camana yer?...hehe...x retilah...
                            klik kat tanda pangkah kaler merah kat atas nun
                            maleh nk buat skrinshot

                            tak pon guna [SPOILER2][/SPOILER2]

                            Comment


                            • #15
                              Re: Pembunuhan Kejam...Anda jgn terkejut tgk yer...

                              Originally posted by xamel2001 View Post
                              Rasanya ni bukan pembunuhan. Actually adat kaum di sana yg menjadikan mayat sbg makanan burung ereng (vulture) sbg cara pengkebumian dipanggil 'Sky Burial'.

                              Ada tunjuk kat Discovery Channel tahun lepas.

                              Sky burial link here
                              Discovery Channel? Apa tajuk dia?

                              Thx.

                              Comment

                              Working...
                              X