Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

    sesiapa tinggal di flat apartment/kondo mungkin anda pernah merasai dah dengar bunyi guli jatuh , golekan pensel atau gerakan perabut di syiling rumah ada pada waktu tgh malam.

    Rasanya bukan aku sorang yang mengalami nya tapi kawan-kawan aku rumah yang berlainan pun pernah mengalami. Ada sorang tu rumah atas nya tidak berpenghuni tapi masih boleh dengar bunyi guli di tgh malam dgn jelas.

    Macam mana nak jelaskan fenomena ni ek...?

  • #2
    Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

    a'ah... dulu dok apartment kat precint 11 putrajaya pun dengar

    Comment


    • #3
      Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

      ye ye.. aku sokmo dengar guli lah barang jatuh la etc..
      mmg la atas umah aku ada penghuni..
      yg aku pelik nye..
      dorang ni selalu sgt menumbuk / menukul ..
      boleh dikatakan satu hari tu tatau berapa kali dorang tumbuk sambal
      apakah?
      paling sakit hati.. jam 4,5 pagi masih menukul
      dah 3 tahun aku duk situ..keadaan tak berubah..
      kawan aku cakap.. betul ke org yg menukul tu?
      jang jang jang....seram lak..

      Comment


      • #4
        Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

        waah..best nyer..korang panggil la geng2 seekers....

        bior diorang wat research sket...hehe..

        Comment


        • #5
          Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

          benda ni macam dah common tapi takder pejelasan ker. org duk luar negera pernah tak mengalami fenomena ni?

          Comment


          • #6
            Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

            aku dgr org main congkak....

            Comment


            • #7
              Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

              guli tu aku selalu dengar. kadang tu ingat diorang buat lubang golf pastu golek. annoying .

              Comment


              • #8
                Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                dengar guli, syiling, seret perabot...tapi aku tak pernah tau rumah tingkat atas aku tu ada org ke tak . aku anggap je ada orang

                Comment


                • #9
                  Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                  ni fonomena klu kte kongsi tanah..

                  Comment


                  • #10
                    Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                    haha
                    maybe la kowt.
                    kalau kat rumah biase yang xbertingkat pun jangan ingat xde....
                    dinding tu biase je kene baling ngan pasir...

                    Comment


                    • #11
                      Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                      bunyi jamban termasuk tak? hahhaha

                      Comment


                      • #12
                        Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                        bila ko tulis gini baru aku ttau rupanya bukan aku sorang la dok dengar bunyi guli ni hari hari...pagi petang malam suka ati dia la nak main guli....
                        aku dok ingat mmg org atas umah aku yg main (sbb dulu ada 1 masa tu aku dgr diaorang dok mengiliing tapi kat master bedroom tapi pas org atas tu pindah dah tak dgr dah gilingan tu...org baru masuk bunyi guli tu ada lagi laaa

                        Comment


                        • #13
                          Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                          hah sudahh
                          jadi thread berhantu nie....
                          pasal komputer terbukak sendiri penah dgr tak?...

                          Comment


                          • #14
                            Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                            Spoiler:



                            Maybe this .....

                            Comment


                            • #15
                              Re: misteri guli di rumah flat/apartment/kondo

                              biasala tu kucing main guli...

                              Comment

                              Working...
                              X