Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Buaya vs Belut Elektrik

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Buaya vs Belut Elektrik

    Pernah tak korang terfikir kalau buaya lawan belut elektrik siapa akan menang? Hari ini pertanyaan ini bakal terjawab didalam video dibawah............



  • #2
    Re: Buaya vs Belut Elektrik

    baru ku tow ade belut letrik air tawar...ke muara sungai ni?

    pas tengok video neh...aku ad bbrape soalan kot...
    1.apsal belut tuh ble duk diam je sebelah boye tu...siap timbul lagi...mcm nk mati je belut tuh..
    2.org kat dalam tuh ckp bhsa ape tuh?
    3.memule ade bunyi cam siul2 tu...sore belut tu ka?

    Comment


    • #3
      Re: Buaya vs Belut Elektrik

      x nampak ke ada tali pancing kat mulut belot tu?

      aku dah tengok before kat
      http://www.reddit.com/r/WTF/comments...ually_assured/

      kesian boye tu kene tazed

      xde lawan2 pon
      mamat tu tengah memancing tiba2 boye tu datang nak ngap belut tu

      kat utube original yg mamat tu upload dia cakap:
      In the first place thank you to those that understood the situation. For those morally unsatisfied I simply threw in the bait to catch any type of fish and caught an electric eel that was attacked by an alligator. Notice: The electric eel didn't die, the alligator did. We took out the hook and line and he simply swam away. MAYBE SOME OF THE IDIOTS CRITICIZING SHOULD GET IN THE WATER AND TAKE THE EEL OUT OF THE ALLIGATOR'S MOUTH.
      http://www.youtube.com/watch?v=u1Vx7-8gVuQ


      tapi aku rase boye tu mcm pengsan je sbb ekor dia bergerak kat ending video

      belut letrik air tawar x sama spesis dgn belut laut

      its brazilian
      Last edited by DatukM; 12-12-10, 10:30 AM.

      Comment


      • #4
        Re: Buaya vs Belut Elektrik

        dah tengok kt discovery, best je buaya tu kena

        Comment


        • #5
          Re: Buaya vs Belut Elektrik

          at ending video ... belut tu yang gerak2 ... buaya yang mati

          Comment


          • #6
            Re: Buaya vs Belut Elektrik

            kalo buata tu trus geget sure belut tu mati dulu

            Comment


            • #7
              Re: Buaya vs Belut Elektrik

              ala taleh tengok dah
              apdet plis

              Comment


              • #8
                Re: Buaya vs Belut Elektrik

                korang dah tgk video buaya elektrik vs belut?

                Comment


                • #9
                  Re: Buaya vs Belut Elektrik

                  byk version

                  yg TT bukak yg mane

                  ><

                  .

                  Comment


                  • #10
                    Re: Buaya vs Belut Elektrik



                    huh.............

                    Comment


                    • #11
                      Re: Buaya vs Belut Elektrik

                      wahahaha boye tu mcm boye schnappi keras kejang
                      kiyutnyeee

                      eh mati keee
                      waaaaa T T

                      mana video boye elektrik lak?
                      boh sini plis

                      Comment

                      Working...
                      X