Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

[Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

    che aimi kena main2 selalu benda ni..



    amaran : sapa geli ulat2 jangan tengok.

  • #2
    Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

    fukkkk

    tu ulat mayat

    Comment


    • #3
      Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

      dah la baru lepas makan, erk!

      Comment


      • #4
        Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

        oh gross.
        thats why saye tak pilih ENT sebagai my further plan. hahaha.

        tp mcm puas je rasa tarik ulat tu kan XD

        Comment


        • #5
          Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

          aku rasa gerammm...sependapat ngan aimi..
          tu betul ke ulat resdung...
          macam maggots je aku tgk...

          Comment


          • #6
            Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

            sudah pernah lihat di fb dan pernah komen
            itu bukan ulat resdung
            itu ulat lalat
            ulat resdung halus-halus
            ada kes di luar negara lalat bertelur di dalam hidung kerana tidak jaga kebersihan
            mungkin homeless people

            Comment


            • #7
              Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

              Originally posted by meor View Post
              sudah pernah lihat di fb dan pernah komen
              itu bukan ulat resdung
              itu ulat lalat
              ulat resdung halus-halus
              ada kes di luar negara lalat bertelur di dalam hidung kerana tidak jaga kebersihan
              mungkin homeless people
              shaittt

              kali ni aku btol2 nak muntah

              Comment


              • #8
                Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                dlm idung ada alien idup oooo

                Comment


                • #9
                  Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                  haah mmg maggots la tu.

                  utk efek yg lebih mengancam,
                  sila google image for myiasis.

                  gyahaha XD

                  Comment


                  • #10
                    Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                    gile byk ulat....waaaa

                    Comment


                    • #11
                      Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                      ok tak kesah ah ulat apa.. resdong ke tak resdong.. tapi yang aku tengah fikir skang ni macam mana orang tu rasa time benafas lepas dah luka-luka tu.. pastu nak nafas pon kena pelan-pelan je tak boleh hembos kuat-kuat..

                      tidor bedengkor je teros saket.. ish ish ish

                      Comment


                      • #12
                        Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                        krim yang dia bubuh last skali tu membantu kot

                        Comment


                        • #13
                          Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                          buat umpan mancing patin ni. marah patin marah

                          Comment


                          • #14
                            Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                            salam;

                            saya tak rasa nie resdung tapi maggots yang ada dalm hidungnya kerana lalat yang terbang hinggap di hidungnya dan somehow manage to put maggots kat situ (macam dalam sampah la). baca di sini:

                            The woman, from Bhiwandi explained that the day before the bleeding began a fly had buzzed up her nose. Initially her family didn’t believe her, but doctors confirmed that the fly had laid eggs up the nose and once hatched the maggots had begun devouring the moist flesh in there.

                            “The fly laid eggs inside her nose. We removed more than 40 maggots from her nose on Friday. The worms had started feeding on her flesh, due to which the patient was bleeding and in pain. Now we have cleaned the wound and she will be fine if there is no further infection,” Dr Mustafa Kapadia, ENT surgeon at Sion Hospital told"

                            Sumber

                            Nie pulak kes ulat dalam telinga dia.



                            tj
                            Last edited by Tok Janggut; 10-09-10, 04:54 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Re: [Disgusting] cara doktor nak buang ulat resdung

                              Serius tak de sapa sanggup tgk video2 nie

                              Comment

                              Working...
                              X