Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Manusia Paling Kuat Di Dunia...

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Manusia Paling Kuat Di Dunia...

    Mungkin world record ni..

    Nama dia Sayyed Muhammad Ahmad Abdallah
    dari Mesir, agama Islam.

    28 kali kahwin dengan 35 anak.
    Isteri sekarang 4 orang.

    Kekuatan fizikal = 30,000 lelaki dewasa = 260 kuasa kuda
    1 kuasa kuda = 265 lelaki

    Bapak dia dulu 840 kuasa kuda punya tenaga...

    Mengelak untuk berjabat tangan dengan orang, kalau salam patah riuk jari tangan orang.
    Makan daging mentah tiap2 hari minum butter.
    Pernah dipenjara kerana lari dari khidmat tentera, diampunkan oleh presiden.
    boleh bengkokkan duit syiling dengan kelopak mata je.
    boleh koyakkan duit syiling dengan jari.

    paling special 15 KALI SEKS satu hari - tak boleh miss tiap2 hari (mak aiii 4 bini pun boleh lari ni...)

    sila tonton wawancara dengan dia..








  • #2
    Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

    Semuanya tidak mustahil jika Allah mengizinkan.

    Badan kita ni mmg boleh melakukan perkara2 yg luar biasa tp kna ada ilmu & keyakinan pd Allah.

    p/s: Benchmark guna kuasa kuda, dah mcm Honda Civic Type RHonda S2000 dah kekuatan dia.
    Last edited by Neo5; 03-12-08, 07:45 PM.

    Comment


    • #3
      Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

      aku tak tau kekuatan manusia boleh diukur dgn horse power..
      dia kata doktor ambik sample melalui tulang lutut dgn tulang belakang..

      ada sama medical line leh kopem kan..

      manusia yg tak penah tidur sejak lahir..
      sex 15 kali sehari...
      tak boleh jabat tangan...nnti tgn org patah...
      mcm mana dia kontrol kekuatan masa lakukan sex dgn bini dia

      Comment


      • #4
        Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

        nie sume kuasa tuhan, Dia yang menentukan segalanya.

        Comment


        • #5
          Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

          260 kuasa kuda tu....kalah honda v-tec..

          Comment


          • #6
            Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

            wuyooOOooOOOoo
            tapi xbuleh nak tgok la vids ni
            geram btol
            youtube lembab glewkk!

            Comment


            • #7
              Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

              Nak kata hairan, xjgk coz org2 benua arab ni mmg fizikal dia besar. Dah pasti wife2 dia pn physically tough.

              Cuma tang kuasa kuda tu xpnah dgr.

              Org benua afrika pn same, dulu aku pnah jumpe dgn bodyguard2 utk menteri2 african union perghhh takat 8 kaki tu normal berat aku rs adalah dlm 200kg, semua tough2. Polis Malaysia minta diorg serahkan pistol sebelum escort masuk dlm PWTC tp diorg tak nak, polis pn xberani nak wat ape. Menteri diorg bg arahan baru diorg ikut.

              Comment


              • #8
                Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                lepas ni leh la angkut lori sawit

                Comment


                • #9
                  Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                  slpas tgk video nie
                  >kekuatan fizikal dan batin mmg power
                  >ia tak boleh kerja mencari nafkah sbb tenaga dlaman spontan boleh menyebabkan huru hara spt hulk..jaid kena arapkan anak bini makan
                  >yng terakhir wlopon 'kuat" tapi tidak "makan luar"..

                  Comment


                  • #10
                    Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                    haha tak bole salam dgn orang
                    tp buat seks 15kali sehari
                    LOL

                    aku ada 900 billion horsepower

                    kamon
                    sape yg ukur dia ada power xxx horsepower tu?
                    ape kaedahnye?
                    kalo bapak dia lg power, dulu da ada mesin nk ukur horsepower kat org ke?
                    Last edited by DatukM; 03-12-08, 08:24 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                      hahahhah pakai mesin yang ade kat puspakom ke diorang nie?

                      Comment


                      • #12
                        Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                        diorg kata tipu je..
                        apsal x pernah kuar rancangan yg glamer2??

                        patut dari bapak dier dah kecoh tentang kekuatan luar biasa ni..

                        Comment


                        • #13
                          Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                          klu betul ni boleh sahut cabaran world strongest man!

                          Spoiler : Klu guna HP ni da mcm cite Wira Tunggal / Pendekar Laut kuasa smpi 1 000 000 HP!!
                          Last edited by Neo5; 03-12-08, 09:25 PM.

                          Comment


                          • #14
                            Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                            sbg org islam dia rasa kekuatan itu satu kurniaan Allah..nak sahut cbaran kang lain jadiknya kang..iaitu tenaga spontan klau dkluarkan mmg tak ditahan..jadiklah mcm hulk pecah sana pecah sini..

                            Comment


                            • #15
                              Re: Manusia Paling Kuat Di Dunia...

                              dia byk sebot pasal ketuhanan eg ini anugerah tuhan bla2
                              tp kalo dia truly org islam yg menghayati ajaran
                              dia xkn serahkn tanggungjawab bekerja nk mencari nafkah kpd isteri o anak2
                              itu tanggungjawab dia
                              x kirala ape pn alasannye sbb dia mampu/terlebih mampu
                              susah nk kontrol konon
                              abes buat seks 15 kali sehari tu bole plak kontrol
                              xde plak wife-wife dia cedera?

                              dei apeda

                              lgpn apekehal nk cite sex life dia dlm tb?

                              cite pasal dia ni terlalu digembargemburkn
                              sampe aku rase bole merosakkan imej islam

                              my 20 seng!

                              Comment

                              Working...
                              X