Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Internet setengah jam percuma

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Internet setengah jam percuma

    Setengah jam baru kuar puting je

    Sent from my GT-N7000 using ICS Xparent SkyBlue Rimautalk 2

    Comment


    • #32
      Re: Internet setengah jam percuma

      Originally posted by rimau_kumbang View Post
      Setengah jam baru kuar puting je

      Sent from my GT-N7000 using ICS Xparent SkyBlue Rimautalk 2
      Kah kah kah...sedara kerel,ade komen?? Ke nak minta si rais extendkan masa khusus tuk hang???

      Comment


      • #33
        Re: Internet setengah jam percuma

        Dayummmmm...
        Sana sini thread ade post kerel n boobs...

        Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2

        Comment


        • #34
          Re: Internet setengah jam percuma

          1/2 jam internet percuma tu bape sen sebenarnya?
          Last edited by farcruise; 20-03-13, 12:01 PM. Reason: Tak baca abis, 1/2jam setiap hari..maap

          Comment


          • #35
            Re: Internet setengah jam percuma

            Originally posted by DarkEmperor View Post
            Dayummmmm...
            Sana sini thread ade post kerel n boobs...

            Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2
            macam anaktimo dgn masin

            Comment


            • #36
              Re: Internet setengah jam percuma

              Originally posted by DatukM View Post
              macam anaktimo dgn masin
              Takkan terpisah

              Sent from my GT-N7000 using ICS Xparent SkyBlue Rimautalk 2

              Comment


              • #37
                Re: Internet setengah jam percuma

                nak jer aku upload data usage customer kat sini.. ish ish.. 30min sehari?? dayummm...
                tapi sebab pm umum dapat 500 BR1TM, saya mesti pilih lah wahahaha

                Comment


                • #38
                  Re: Internet setengah jam percuma

                  500 BR1TM tu apa? baucer RM500 tahunan tu ker
                  ko qualify ke dapat. gaji RM3K ke bawah kan

                  Comment


                  • #39
                    Re: Internet setengah jam percuma

                    Originally posted by |bnus|na View Post
                    500 BR1TM tu apa? baucer RM500 tahunan tu ker
                    ko qualify ke dapat. gaji RM3K ke bawah kan
                    ni utk pekerja TM je la

                    Comment


                    • #40
                      Re: Internet setengah jam percuma

                      ... dah miskin ada line free 30 minit? nak main tenet celah mane wei! ..ckp la bagi lappy sekali. orang tgh gagau nak naip pun dah abis 10 minit.

                      gua rasa 30 minit free setiap hari kot... macam menyusahkan orang buat matematik ja. ..x de onya org miskin nak subs.

                      Comment


                      • #41
                        Re: Internet setengah jam percuma

                        Originally posted by |bnus|na View Post
                        500 BR1TM tu apa? baucer RM500 tahunan tu ker
                        ko qualify ke dapat. gaji RM3K ke bawah kan
                        semua staff tee emm dapat... termasuk aku yg dah dicampak under VADS..
                        katanya patut PM suh Tee emm kasik rm1000. tapi Tee Emm tolak.. staff ramai...

                        Comment


                        • #42
                          Re: Internet setengah jam percuma

                          Originally posted by DarkEmperor
                          eh jap...
                          dia ade mentioned x dalam sehari or sebulan??
                          kalau sebulan sile bunoh diri wahai rais...
                          Originally posted by CupidOfLove
                          Dia tak cakap ke bancian dijalankan kat negara mana?
                          Kat benua antartik kot
                          Originally posted by fosilmitra
                          Kalau dulu handphone adalah suatu kehendak dan kemewahan, sekarang nie suatu keperluan... dan kalau dulu internet ini suatu kehendak dan kemewahan sekarang dah jadi keperluan harian seorang yang mahu mempergunakan akal...
                          Originally posted by DatukM
                          org miskin lebih perlukan barangan keperluan mcm pakaian / makanan

                          bukan internet percuma setengah jam tp kene subscribe plan yg harganya lebih mahal dr harga sekampit beras/gula
                          "Ni cadangan ke soalan?" ~ Datuk Rais

                          Comment


                          • #43
                            Re: Internet setengah jam percuma

                            Originally posted by xamel2001 View Post
                            "Ni cadangan ke soalan?" ~ Datuk Rais
                            Lol...
                            Tetibe teringat vid lembu...
                            Eh lembu ke??

                            Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2

                            Comment


                            • #44
                              Re: Internet setengah jam percuma

                              Originally posted by DatukM View Post
                              datuk seri ni sesuai jadi menteri kebudayaan je
                              sape la punye idea combine ini dua ministry
                              masa pak lah still asing, KTAK, time najib, dlm usaha dia kata nak kecilkan bilangan kementerian dimalaysia dan naikkan kecekapan pentadbiran, inilah salah satu hasilnya.. fungsi KTAK masuk kem penerangan.. KTAK jadi KeTTHA..

                              yg lagi best, letak jaga, DS Rais... so inilah dia..

                              Comment


                              • #45
                                Re: Internet setengah jam percuma

                                Originally posted by ekzos_pipe View Post
                                masa pak lah still asing, KTAK, time najib, dlm usaha dia kata nak kecilkan bilangan kementerian dimalaysia dan naikkan kecekapan pentadbiran, inilah salah satu hasilnya.. fungsi KTAK masuk kem penerangan.. KTAK jadi KeTTHA..

                                yg lagi best, letak jaga, DS Rais... so inilah dia..
                                Ada another side of the story...

                                Ramai tak tau, telco ada pool of fund yg mana each telco akan allocate some of diorgnye income dlm pool of fund ni.

                                This has been going on for so long - cuma takde sape notice. Fund collected boleh dikatakan billions.

                                Until somebody discover this "untapped" pool of fund.

                                So upon this 'discovery' maka masing2 nak la merasa this big piece of cake. Macam2 projek communication yg mengarut timbul lepas this pool of fund were discovered. Tu yg sampai rural area pun org bantai pi bagi broadband.

                                Comment

                                Working...
                                X