Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

:: Perbarisan Hari Merdeka ::

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • :: Perbarisan Hari Merdeka ::

    Siapa terlibat dgn perbarisan Hari Merdeka yg ke-50 tahun ni? Jom join..
    Nama2 ahli BDN yg terlibat dgn perbarisan di Dataran merdeka 2007 nnt akan di'add' dlm list bawah ni :

    --> (Topik ni akan di unstick lepas habis Hari Merdeka)

    Terlibat dalam Perbarisan Hari Merdeka ke-50
    1. subzero - MDeC

  • #2
    Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

    aku terlibat...teapi perbarisan kat katil jelah

    ali-katil

    Comment


    • #3
      Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

      huyoo MDec~! MDec ~ pakai unifom camana aa? ..
      ada pegang senjata tak? .. atau network card ker.. hihii

      .

      Comment


      • #4
        Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

        pegang keyboard kot

        Comment


        • #5
          Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

          hoho..tatau lg kene pakai baju kaler ape..

          Comment


          • #6
            Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

            aku nak gi ambik gambo. tu pun kalau bangun pagi la.

            hmmm.. jual air kotak pun cun gak.

            Comment


            • #7
              Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

              uia tak tau la join ke tak..nanti aku tanya pihak berkenaan

              Comment


              • #8
                Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                aku nak join persatuan beruniform apa ek???

                kalau buat perbarisan utk ahli2 BDN nak tak???

                aku nak pegang bendera BDN...

                Comment


                • #9
                  Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                  buang masa jer pi kawat kat dataran nun.
                  bola sepak pun teruk kena ganyang!!
                  nasib baik mancester united tak datang ari tue..
                  memang tepatlah tindakan afc ugut fam (sebenarnya..kerajaan kita!!)

                  oh yer..
                  apa itu merdeka??
                  kemerdekaan apa yang kita sambut tiap-tiap tahun nie sebenarnya???
                  dari penjajahker?? aku tak fikir begitu...
                  kita masih dijajah...cuma tidak seperti kena 446 tahun dulu (fizikal).
                  sejak tahun 1957 hingga sekarang 54 tahun...kita masih dijajah!! secara mental!! aku fikir..masih jauh jalan kita nak sambut erti kemerdekaan yang sebenar-benarnya. maka...aku fikir...aku tak layak sambut kemerdekaan ini..sebab dia bukan milik aku!!

                  Comment


                  • #10
                    Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                    Originally posted by mohdaliffnajmi View Post
                    buang masa jer pi kawat kat dataran nun.
                    bola sepak pun teruk kena ganyang!!
                    nasib baik mancester united tak datang ari tue..
                    memang tepatlah tindakan afc ugut fam (sebenarnya..kerajaan kita!!)

                    oh yer..
                    apa itu merdeka??
                    kemerdekaan apa yang kita sambut tiap-tiap tahun nie sebenarnya???
                    dari penjajahker?? aku tak fikir begitu...
                    kita masih dijajah...cuma tidak seperti kena 446 tahun dulu (fizikal).
                    sejak tahun 1957 hingga sekarang 54 tahun...kita masih dijajah!! secara mental!! aku fikir..masih jauh jalan kita nak sambut erti kemerdekaan yang sebenar-benarnya. maka...aku fikir...aku tak layak sambut kemerdekaan ini..sebab dia bukan milik aku!!

                    errkkk...


                    sub,

                    tetiap tahun ada pkaian terbaik kan?
                    nnti bgtau la siapa yg menang

                    Comment


                    • #11
                      Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                      Originally posted by mohdaliffnajmi
                      buang masa jer pi kawat kat dataran nun.
                      bola sepak pun teruk kena ganyang!!
                      nasib baik mancester united tak datang ari tue..
                      memang tepatlah tindakan afc ugut fam (sebenarnya..kerajaan kita!!)

                      oh yer..
                      apa itu merdeka??
                      kemerdekaan apa yang kita sambut tiap-tiap tahun nie sebenarnya???
                      dari penjajahker?? aku tak fikir begitu...
                      kita masih dijajah...cuma tidak seperti kena 446 tahun dulu (fizikal).
                      sejak tahun 1957 hingga sekarang 54 tahun...kita masih dijajah!! secara mental!! aku fikir..masih jauh jalan kita nak sambut erti kemerdekaan yang sebenar-benarnya. maka...aku fikir...aku tak layak sambut kemerdekaan ini..sebab dia bukan milik aku!!
                      so.. xyah cbuk2 nk posting sini......

                      Comment


                      • #12
                        Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                        eh thn ni buat kat kl eh? takde g mana mana ke?

                        Comment


                        • #13
                          Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                          Originally posted by pazilah
                          eh thn ni buat kat kl eh? takde g mana mana ke?
                          sempena ulang thn ke 50... sambutan kemerdekaan dibuat kt stadium merdeka.... skang nih depa tgh sebuk dok repair stadium tuh... aku maybe x join perbarisan... tp aku nk p tgk secara live.. maklum laa... x penah p stadium merdeka...

                          tp best woo masuk parade nih... sumer sponsor... satu lg cam aku itu ari kt kuantan... aku jd ketua perbarisan... kamera semestinya fokus kt ketua perbarisan...siap announce name lg tuh.... masuk tv... siap bgtau mak aku lg...

                          Comment


                          • #14
                            Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                            oh kalau kat kl aku takmo join la. hahaha. derang kat opis tgh sibuk tanya sapa nak join. kalau luar kl buleh gak aku merayap. hehehe. kalau kl takmo la. lenkali je la kot. hehe.

                            Comment


                            • #15
                              Re: :: Perbarisan Hari Merdeka ::

                              Aku tak sempat daftar tuk pebarisan. Ramai giler yang join.

                              Comment

                              Working...
                              X