Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Akta Pelajaran 1961

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Akta Pelajaran 1961

    Akum...
    Boleh minta tolong tak..
    ada sesiapa yang tau Pasal..
    " Akta Pelajaran 1961 "
    atau pun..." Penyata rahman Talib"..
    aku nak wat assignment nie....
    kalau tau pasal website nyer lagi best...
    ok..thankz...

  • #2
    Re: Akta Pelajaran 1961

    Kiriman asal oleh Nezza
    Akum...
    Boleh minta tolong tak..
    ada sesiapa yang tau Pasal..
    " Akta Pelajaran 1961 "
    atau pun..." Penyata rahman Talib"..
    aku nak wat assignment nie....
    kalau tau pasal website nyer lagi best...
    ok..thankz...
    aku pun cari benda ni drpd dulu tak dpt2

    tapi artikel pasal akta tu ada la
    tapi kat mana ntah letaknya

    Comment


    • #3
      http://yik.itgo.com/text/AktaPendidikan.html

      Comment


      • #4
        akta pendidikan ngn akta rahman talib...better rujuk kat library ker...yg kat internet nih kebykkan nyer dier dah relatedkan ngn isu2 skrg...
        Last edited by arin; 19-06-03, 03:56 PM.

        Comment


        • #5
          Akta Pendidikan (asalnya Akta Pelajaran 1961)

          Akta Pelajaran 1961 adalah tertakluk kepada semua peruntukan dan keperluan di bawah Akta Institusi Pendidikan Tinggi Swasta 1996 dan Peraturan-Peraturan yang dibuat di bawahnya mulai 1 Januari 1998.

          http://yik.itgo.com/text/AktaPendidi...#_Toc456785594

          http://www.psb1.uum.edu.my/akta.htm list of akta2 lain [if berkaitan]

          http://vlib.unitarklj1.edu.my/htm/didik.html ader info skit psal akta pendidikan 1961-dasar pendidikan

          Comment


          • #6
            thankz...kat korang....aku cari dah kat library...
            semuanyer jadi bahan simpanan....
            sulit sikit nak perolehi nyer...
            ok...thanks..a lot...

            Comment

            Working...
            X