Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Budak 9thn laki rogol budak 7thn pompuan

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Budak 9thn laki rogol budak 7thn pompuan

    http://www.stamfordadvocate.com/news...al%2Dheadlines


    STAMFORD -- The 9-year-old boy who was arrested on charges of raping a 7-year-old girl in the bathroom at Roxbury Elementary School has been removed from the school, officials said yesterday.

    Schools Superintendent Anthony Mazzullo released a statement, saying a number of questions have arisen concerning the allegations against the student.

    "We want to assure parents at Roxbury School and the larger Stamford school community that students are safe," the statement said. "The student in question is not attending Roxbury School at this time and will not do so unless and until the school district is assured that he does not present a risk to any student."

    The boy was arrested Tuesday in the sexual assault, which allegedly occurred in late March. Police are not saying what charges were filed against the youth.

    only in america :gelaks:





    takleh bayangkan ako hehe.....

  • #2
    astagahfirullahulazimmm...

    budak pon buleh jadi keje ek..
    rasanya ni kes terpengaruh ngan mass media ni.. kalu tak pun experience dari sekeliling ke..
    ishkk...

    Comment


    • #3
      tanak bayang pon kena bayangkan jugak niss....nilah pengaruh sosialisasi yg melampau. budak yg umur 6-7tahun dah tahu hal berkait dgn seks yg tak btul..ni kompen anak kurang ajar

      Comment


      • #4
        betul tu blade, kena kasi ajar sama dia cukup-cukup.
        Masalah yang timbul bila penbentukan negara di utamakan, tapi pembentukan insan di tinggalkan .....maka terhasillah insan sebegini.

        Comment


        • #5
          bahaya ni...budak-budak pun jadi..........

          Comment


          • #6
            skrg budak umur 6-7 dah pandai stim..masa kita dulu..6-7 still mandi bogel kat sungai...tengok pon takde perasaan aper2...ni laa bahan kalau selalu terdedah ngan unsur yg xxx niss..dahlaa majalah XXX kat us tu jual cam majalah gempak ngan ujang jer...

            Comment


            • #7
              memang jual free cam gitu je

              tapi kalo nak beli kene ade ID umo > 18thn

              tapi still leh tengok cover

              tapi cover takleh ade bogel2




              anyway sebelum diorang start cakap pasal ni salah game, takde game lagi setahu ako yang ada pasal rape ni. yang ako tau banyak tv berita siar berita2 cam gini... so sebelum nanti korang bace ade soccer moms yang cakap ni salah game ako bagitau dulu

              Comment


              • #8
                ermmm alaa me rase laa...tu laa citer2 kat negeri 'omputih' nih pon satu...tak cover2..semua nyer main lepas jerk...tak kire umo semua leh tgk...siang mlm pg petang if nak tgk citer2 mcm gini2 semua nyer ader....

                *kat UK..w/pun ada citer tuh xde laa sepenuhnyer 18sx tapi ader gak termasuk adegan2 18sx nih...xder saper leh nak pertikaikan hal mcm nih sbb dieorg sendiri dah bagi 'green light' ngn benda2 yang boleh mengundang kpd benda2 mcm nih berlaku...

                *terperanjat tgk dlm 'box' public phone saner..erksss manyak nyer pic erksss toinkk* toinkk*

                Comment


                • #9
                  ini lah akibat dari kebebasan......bebas dari semua sudut....

                  Comment


                  • #10
                    Uikss...ingatkan benda alah ni jadik kat negara kita.....gila ah ding dong makan deng dang lah....rupa2rupanya kat negara Mat Salleh yg terlebih maju....
                    **Urut dada : lega

                    Comment


                    • #11
                      aku umur 9 th x tahu pun function menda tu selain dr buang air kecik...advanced sungguh

                      Comment


                      • #12
                        dulu skolah2 kat sana la yang sarankan "sex education" supaya bebudak tahu fungsi sepatutnta '-' diorang and tak terlajak tanpa sengaja...

                        nampaknye terlajak sengaja lak yang jadi...
                        hehehe

                        harap2 bebudak mesia below 10thn masih main caples ngan sahibba...
                        harap2 jauhkan la mende mrepek nih...

                        Comment


                        • #13
                          erm........... caples? amende tu? tak penah dengar pon....

                          konda kondi tau la

                          Comment


                          • #14
                            Aku rasa budak tu mungkin dah lihat kejadian sex atau rogol sama ada secara langsung atau melalui media lain. Budak tu dipenuhi dengan rasa ingin tahu lalu meniru seperti apa yang dilihatnya sedangkan dia tak tau apa2 pun.. agaknya....

                            Comment


                            • #15
                              aah probably

                              dulu pon mase ako kecik2 ade dengar orang cakap yang ade budak mati pasal tiru superman die pi terjun dari rumah pangsa dia :O


                              dan dulu ako pon ade kes harry potter kat us yang ade ako pos kat sini.. pasal dia pakai penyapu nak terbang tapi jatuh heh.

                              ni satu lagi sebab kenape bebudak takleh ada mainan cam pistol. ako ingat dulu kecik2 slalu main pestol yang tembak2 kluar bunyi tu. ok la takde bahaya sangat pasal bunyi je. tapi ako ignat ade bebudak nak tiru cam pestol betul die boh la pelet die skali so kluar bunyi dan keluar peluru. sakit tu!! ako ingat ade budak kene terus mak dia sapu ubat hehe.

                              kalo kene mate camner? mende murah.. kalo peluru tu rosak ke ade tajam2 then naya je....

                              mesti kluar paper dan mesti ade orang2 yang nak bodek akan kluar macam2 statement :gelaks:

                              Comment

                              Working...
                              X