Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Tepek gambar & video Bersih lagi....

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tepek gambar & video Bersih lagi....

    Terjumpa kat FB. Mcm tersentuh.



  • #2
    Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

    kalo BN menang lagi penggal ni mao mass riot kot

    yg mumbai tu klaka 3 org je
    kat moscow tu lagi takde orang ada poster je
    Last edited by DatukM; 30-04-12, 10:51 AM.

    Comment


    • #3
      Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

      aku suka pulau weh. terbaek. rasa mcm nak join je

      Comment


      • #4
        Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

        Originally posted by DatukM View Post
        kalo BN menang lagi penggal ni mao mass riot kot
        kompem..

        kalau BN menang penggal ni, tawun depan siap la bersih 4.0

        Comment


        • #5
          Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

          yg kat nepal tu tah minah nepal mane dia amek

          Comment


          • #6
            Originally posted by manjacat View Post
            kompem..

            kalau BN menang penggal ni, tawun depan siap la bersih 4.0
            lagi 5 tahun la baru bersih 4.0 time nk pilihanraya


            Sent from my GT-N7000 using Xparent Blue Tapatalk 2

            Comment


            • #7
              Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

              Originally posted by Alvinyeo,Apr 30 2012, 12:05 PM
              2 days past.

              Media keep focusing the violence, police, unorganized rally.

              For godsake.

              Have you all forgot the purpose we go there and protest.

              Let's not drift the objectives away as what the gov and media doing.

              We still demanding for FREE & CLEAN election.

              Make it happen. :furious:

              If not you see a yellow hulk !!
              [snapback]50979198[/snapback]
              Budak ni ada point...
              ...

              Antara cerita kesah kereta polis yang diterbalikkan...



              Byk sangat versi....



              Tapi aku tak nampak pun orang yang kena langgar?



              Dalam gambar ada darah...tapi orang takde...siapa-siapa ada gambar boleh letak.
              Kita perlukan pencerahan.

              http://amenoworld.blogspot.com/2012/...su-kereta.html

              DARI POST DE DISNI http://bincang.net/forum/showthread....e-report/page4
              POST #71
              Last edited by Lang; 30-04-12, 11:48 AM.

              Comment


              • #8
                Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                Originally posted by Lang View Post
                Budak ni ada point...
                betol la tu

                objektif tu mmg sangat mulia

                tp mcm cakap sebelom ni la

                objektif tak menghalalkan cara

                yg terkinja2 mcm berok makyeh atas kete pulis tu
                kalo dapat identify sape dia kita kasi sama dia
                tak kesahla agen provokasi ke agen fbi ka freemason ka

                incidents like that deviate the objective itself

                saket ati
                korang tak saket ati meh?
                fight fire with fire
                rage against the machine
                long live anarchy blahblah

                bleh
                Last edited by DatukM; 30-04-12, 11:46 AM.

                Comment


                • #9
                  Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                  org baling botol ke polis kantoi:

                  Comment


                  • #10
                    Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                    sampai sekarang aku masih pelik...kenapa kereta tersebut tetiba terus terbabas ke tepi....erm...
                    pada aku... isu utama...kenapa kereta itu secara tetiba membelok ke tepi.....walaupun xda sape pun yg menghalang kereta tersebut untuk terus ke depan...

                    Comment


                    • #11
                      Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                      Originally posted by fakir View Post
                      sampai sekarang aku masih pelik...kenapa kereta tersebut tetiba terus terbabas ke tepi....erm...
                      pada aku... isu utama...kenapa kereta itu secara tetiba membelok ke tepi.....walaupun xda sape pun yg menghalang kereta tersebut untuk terus ke depan...
                      ko dah baca lom tred sebelom ni?

                      Comment


                      • #12
                        Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                        Bersih 3.0 nie tak well manage

                        Sepatutnya ada bulan sabit merah

                        Ada pertugas amal utk mengelakkan pekara macam nie...

                        Kalau tak boleh masuk dataran, tawaf jela dataran tue janji mesej sampai.

                        Bila dah mula kumpul ramai dah tak taw hala tuju, mesti ada yang memulakan provokasi.

                        Pelakon tue mesti ada punya...ini tektik cerita Tamil dah tunjuk
                        ...

                        Akhirnya Berish 3.0 hanya golongan hulk kuning yang amarah yang berjaya di fokus media...

                        ...

                        Pejuangan asal telah di momok dengan keganasan yang berlaku.
                        Last edited by Lang; 30-04-12, 12:00 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                          Originally posted by DatukM View Post
                          ko dah baca lom tred sebelom ni?
                          eh ada ke kawan...aku belek2 xjumpa plak....
                          kalo dapat bantu.....amat2 berterima kasih.....

                          Comment


                          • #14
                            Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                            Originally posted by Lang View Post
                            Pejuangan asal telah di momok dengan keganasan yang berlaku.
                            kat tempat2 lain satu malaysia ni even kat johor ada bergaduh2 mcm ni ke?

                            tuh la ni kira point utk lupakan masalah SPR nih... settlela, so jadi kot PRU dalam masa terdekat nih.. hehehe

                            Comment


                            • #15
                              Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                              patot penganjor terima je offer kat stadium merdeka tu
                              lasmenet bukan issue pon rasenye
                              selama ni warwarkan pon kat intenet je pon mostly

                              dah tao dah kan dari BERSIH sebelom ni mmg pulis xkn bagi
                              dah tao mmg kompom takkan dapat lepas nak buat kat dataran lagi mao buat situ
                              lagi nak cucuk sarang tebuan
                              mcm sengaja pon ada aku rase
                              ye lah dari havoc tu mcm2 pehak lah boleh take advantage
                              Last edited by DatukM; 30-04-12, 12:07 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X