Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Tepek gambar & video Bersih lagi....

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

    lantak korang la kalo suka sangat ngan Ambiga tu....kot2 dia boleh bagi syafaat kat korang nanti

    Comment


    • #47
      Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

      Originally posted by MukH View Post
      tau plak kesah hal2 double standard ni kan...
      Itu pasal saya kata mmg patut org biasa, politik, anwar, ambiga bagai semua kena dakwa kalau buat huru hara or belasah polis, begitu juga polis yg tak ikut peraturan dan melampau belasah org pun kena la dakwa sekali.

      Comment


      • #48
        Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

        anwar cakap hand signal dia tu sebenarnye soh crowd bersurai

        ok

        :l

        Spoiler:

        bersurai masok dataran kot
        kaaaahhh

        Comment


        • #49
          Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....



          hmmmmmmmmmmmmmmmm

          Comment


          • #50
            Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

            Originally posted by Kuro-Obi View Post
            hmmmmmmmmmmmmmmmm
            ko ni ketinggalan ke ape

            kan aku dah tepek petang tadi

            :l

            eniwei aku mmg nak tao sgt exact word yg dia sebot tu
            Last edited by DatukM; 30-04-12, 07:28 PM.

            Comment


            • #51
              Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

              Originally posted by DatukM View Post
              ko ni ketinggalan ke ape

              kan aku dah tepek petang tadi

              :l
              aku baru bangun tido..

              Comment


              • #52
                Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                Originally posted by rimau_kumbang View Post
                lantak korang la kalo suka sangat ngan Ambiga tu....kot2 dia boleh bagi syafaat kat korang nanti
                rajagobal pun tak boleh bagi syafaat, Ong Kim Swee pun.

                Comment


                • #53
                  Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                  Originally posted by DatukM View Post

                  eniwei aku mmg nak tao sgt exact word yg dia sebot tu
                  ko ni ketinggalan ke ape

                  kan dia dah cakap, yang signal tu maknanya suruh negotiate dengan pulis.

                  :l

                  Comment


                  • #54
                    Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                    "Polis malaysia ganas macam Stalin dan Hitler - Anwar Ibrahim"....ok ni lawak....

                    Comment


                    • #55
                      Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....



                      Aku rasa depa beli glove ditempat yang sama. Setel.

                      ---------- kemaskini 30-04-12 07:54 PM ----------



                      mamat ni cam halimunan. Konpem.

                      Comment


                      • #56
                        Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                        Niat kalau semata2 sebab duniawi dan bukan kerana Allah maka sia2 la semua ni

                        Comment


                        • #57
                          Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                          aku rasa kasihan dgn rakyat malaysia
                          jgn la jadi mcm mesir or tunisia tu
                          start dengan sorg meninggal, makin lama makin teruk

                          aku menanti apa komen TJ dan beberapa org lagi yg slalu komen panjang2 dengan penuh semangat
                          selalu pasal bende2 mcm ni laju je
                          menanti nak baca hasil nukilan pendapat TJ

                          Comment


                          • #58
                            Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                            Originally posted by Kuro-Obi View Post
                            ko ni ketinggalan ke ape

                            kan dia dah cakap, yang signal tu maknanya suruh negotiate dengan pulis.

                            :l


                            aku tanye exact word yg disebot

                            nego la nego la

                            kot

                            awwa TJ tengah mengarang tu
                            u will see
                            input input input
                            hehehe


                            korang tao tak malam ni PM nak umum gaji minimum utk swasta?
                            teknik mengalehkan perhatian betol la BERSIH ni
                            Last edited by DatukM; 30-04-12, 09:04 PM.

                            Comment


                            • #59
                              Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                              Pasal anwar ni menarik gak ni, ramai kata dia arah, azmin arah bagai. as usual kat sini, ada video tak yg dia org ni arahkan? klu sesapa jumpa share2kan lah.

                              Comment


                              • #60
                                Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                                Originally posted by ekzos_pipe View Post
                                Pasal anwar ni menarik gak ni, ramai kata dia arah, azmin arah bagai. as usual kat sini, ada video tak yg dia org ni arahkan? klu sesapa jumpa share2kan lah.
                                yg aku tepek tu? hand signal tu?

                                kononnye lah

                                tp macam bese
                                DSAI sendiri pon dah nafikan

                                case virtually closed
                                Last edited by DatukM; 30-04-12, 10:08 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X