Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Tepek gambar & video Bersih lagi....

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

    Originally posted by fakir View Post
    eh ada ke kawan...aku belek2 xjumpa plak....
    kalo dapat bantu.....amat2 berterima kasih.....
    Kononnye polis tue kena baling dengan batu, botol, kayu kon dan terkena kepala polis yang memandu.

    ...

    Pada mulanya sorang jer yang serang...pastu yang lain ikut hurmmm

    Comment


    • #17
      Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

      Originally posted by Lang View Post

      Pejuangan asal telah di momok dengan keganasan yang berlaku.
      yang pegi bagi bola tanggong tu sape soh?

      Comment


      • #18
        Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

        Originally posted by DatukM View Post
        yang pegi bagi bola tanggong tu sape soh?
        Tula pasal...patut rally dari satu tempat kesatu tempat...

        contoh dari tempat masing-masing terus berarak ke stadium. Bila dah berkumpul senang nak sampaikan mesej...

        ...

        Kalau tengok dekat TV3 benda yang sama yang di ulang tayang. Dah la curi dari youtube trolololol...kalau dia siarkan suara mesti kita dengar pempuan tu mencarut-carut dekat polis.

        Takpe youtube ada google saje...yang pasti orang kg mesti dah percaya cerita TV3 :-B
        Last edited by Lang; 30-04-12, 12:19 PM.

        Comment


        • #19
          Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

          most probably korang dah tengok kot gambo ni kat fb

          gamba keluar tak ni?


          tak tao la dari BERSIH versi latest ke



          gamba yg SB kantoi terajang polis trafik tu timeline yg berbeza ropenye
          satu BERSIH 2.0 (pakai baju biasa) - dikatakan masa ni lom jadi pulis lagi
          yg BERSIH 3.0 dia pakai uniform

          alasan mcm leweh pon ada aku rase
          fb la cakap bukan aku


          kat sini ada video kununnye DSAI yg soh rempoh barricade
          http://amenoworld.blogspot.com/2012/...#ixzz1tUBCqWfU
          mampos la aku kene label orang ameno lepas nih

          ---------- kemaskini 30-04-12 01:30 PM ----------

          dah jumpe versi utube

          tak tao la ape yg DSAI kata tu tp byk websites claim DSAI soh "masok"
          selidik dulu okeh
          aku just share saje
          Last edited by DatukM; 30-04-12, 12:40 PM.

          Comment


          • #20
            Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

            Originally posted by DatukM View Post
            most probably korang dah tengok kot gambo ni kat fb

            gamba keluar tak ni?


            tak tao la dari BERSIH versi latest ke
            dalam byk byk gambar, aku paling suka gambar ni..
            byk yg tersirat dalam gambar ni (pada aku)

            aku baca blog ni.. tengah2..
            http://buasirotak.blogspot.com/2012/...bersih-30.html
            Last edited by Chuy4 4ng3L; 30-04-12, 02:10 PM.

            Comment


            • #21
              Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

              Originally posted by DatukM View Post

              gamba yg SB kantoi terajang polis trafik tu timeline yg berbeza ropenye
              satu BERSIH 2.0 (pakai baju biasa) - dikatakan masa ni lom jadi pulis lagi
              yg BERSIH 3.0 dia pakai uniform
              terbalik rasanya...jadi polis masa bersih 2.0 dan jadi penerajang bersih 3.0...gambar polis trafik kena terajang adelah gambar masa bersih 3.0 yg kua kebanyakan di internet...

              ---------- kemaskini 30-04-12 02:52 PM ----------

              Originally posted by gen_gurl View Post
              dalam byk byk gambar, aku paling suka gambar ni..
              byk yg tersirat dalam gambar ni (pada aku)

              aku baca blog ni.. tengah2..
              http://buasirotak.blogspot.com/2012/...bersih-30.html
              aku suka kesimpulan yang dalam link blog ko bagi tu

              Dan dgn demo ni maka terserlah sikap sebenar polis yang menempatkan pegawai SB dikalangan peserta Bersih, sikap sebenar Ambiga yg lepas tangan apabila peserta Bersih melanggar undang2, sikap sebenar Anwar yg memberi arahan utk memulakan provokasi dengan merempuh pagar penghadang polis, bagaimana Unit Amal PAS menjadi kambing hitam merempuh polis, sikap sebenar pencacai PR dan BN di cyberspace yg dok photoshop gambar, edit video dan letak kat blog masing2 agar bukti2 kejadian memihak kepada mereka.
              terserlah semua sikap yang mana sokong kita puji,kutuk mana yang salah...

              Comment


              • #22
                Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                kat harakahdaily sebok tayang video kete pulis langgo orang tu

                sedangkan dia tak tayang pon kenape kete tu jadi mcm tu in the 1st place
                sama level je dgn buletin otamak


                haih
                donia donia

                korang tanggong la sendiri!!!!!!
                hehe


                * tengah tunggu video member aku nak tepek kat fb pasal DSAI buat press con menafikan dia memberi arahan rempoh



                this is all about sentiments
                orang2 kat atas nun aka politicians (be it BN PR parti kepala ayam) know very well about this
                kamu semua hanya lah juak2 semata!
                kahhhhhhhhh
                Last edited by DatukM; 30-04-12, 03:01 PM.

                Comment


                • #23
                  Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                  Originally posted by DatukM View Post

                  gamba keluar tak ni?

                  Yang polis ni nape cam gi piknik je ni?

                  Comment


                  • #24
                    Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                    ^^ aku simpulkan, baru abis shift.. kepenatan yg amat sangat.. sampai terbaring jer kat situ...
                    bayangkan la berapa kerat polis nak menahan 500K ummat BERSIH

                    Comment


                    • #25
                      Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                      ^ atas jalan tar tu kan?
                      Siap boleh silang-silang kaki bagai............

                      Comment


                      • #26
                        Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                        Kerajaan KUDAkan penjawat awam.

                        PR KUDAkan rakyat.

                        Bila dah darurat apa pun tak dapat.

                        Comment


                        • #27
                          Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                          arahan nuar gak yg diiukutkan...haihhhh....siannnn...

                          Comment


                          • #28
                            Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                            Originally posted by MukH View Post
                            arahan nuar gak yg diiukutkan...haihhhh....siannnn...
                            tunggu dulu
                            jangan suke sgt

                            itu mungkin edit guna windows movie maker :l

                            rasenye dia cakap mende lain tu
                            takkan la modoh sgt nak buat camtu

                            we'll see
                            tgh tunggu video penafian dr member aku tu

                            sementara tu jangan putar belit okeh
                            hehe

                            Comment


                            • #29
                              Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                              o0o0...okeh......

                              Comment


                              • #30
                                Re: Tepek gambar & video Bersih lagi....

                                Originally posted by kazhared View Post
                                ^ atas jalan tar tu kan?
                                Siap boleh silang-silang kaki bagai............
                                mungkin dorang kena standby dan mungkin tak cukup orang dorang takde shift back to back kne keje...dah penat la tu...ade kawan dari kuala krai trun KL habis BERSIH terus balik kuala krai sambung keje kat sana plak...(kawan ni bukan pendemo)
                                Last edited by mr_naza; 30-04-12, 03:41 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X