Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

    Spoiler:



    Hobi dia suka kasi orang lemas! haa.. tu pasal chong wei kalau dia ada.. semangat lebih tu!!

    Comment


    • #32
      Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

      Originally posted by morpheuzneo View Post
      Spoiler:


      terbaik ah !!

      Comment


      • #33
        Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

        badan si rosmah ni makin lama makin beso oooooooooo. apa dia makan

        Comment


        • #34
          Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

          Originally posted by flash View Post
          badan si rosmah ni makin lama makin beso oooooooooo. apa dia makan
          makan duit rakyat

          Comment


          • #35
            Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

            salam all;;;

            Persoalan utama posting nie masih tidak berjawab. SIAPA DIA ABDUL AZIZ?????

            tj

            Comment


            • #36
              Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

              bestnya chong wei

              Comment


              • #37
                Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                dia dah balik dari melancong ke belum eh..?

                seronok gi melancong atas tiket PERMATA.

                macam takde menteri dah dalam Malaysia ni.

                Comment


                • #38
                  Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                  jangan taktao beliau adalah seorang menteri tanpa portfolio
                  first in history
                  dats why dia bole assume mana2 tugas dr mana2 kementerian

                  bagos pe

                  Comment


                  • #39
                    Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                    Originally posted by cannondale View Post
                    dia dah balik dari melancong ke belum eh..?

                    seronok gi melancong atas tiket PERMATA.

                    macam takde menteri dah dalam Malaysia ni.
                    belumlaggi ko? ada kt oman lagi.

                    Comment


                    • #40
                      Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                      teringin pulak nak tengok gambar rosmah masa dia muda
                      cantik + cun sangat ke??? daripada artikel mesia-today tu bunyi macam hot sangat, kegilaan ramai
                      macam cun melecun diva lah....
                      tapi macam susah nak bayang je huhu ~~ sape ada gambar masa dia tengah hot?
                      meh letak sini,,,nak tengok sket haha

                      Comment


                      • #41
                        Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                        Originally posted by Tok Janggut View Post
                        salam all;;;

                        Persoalan utama posting nie masih tidak berjawab. SIAPA DIA ABDUL AZIZ?????

                        tj
                        mengikut komen salah seorang reader dekat sini,
                        katanya Azrene adalah anak kedua Rosmah Mansur bersama bekas suami , Abdul Aziz Nong Chik , bekas Pegawai Petronas sebelum berkahwin dgn Najib.
                        means selepas kahwin dengan farith ismeth, Rosmah pernah kahwin lagi laa..
                        lagipun, masa tengah google2 tadi, memang ada baca 1 komen by one reader ni kat artikel mana tah,
                        katanya dulu masa kerja 1 ofis dengan Rosmah, selalu je Rosmah pergi kerja berhantar dan beramik oleh husband dia, seorang pegawai kat Petronas
                        masa tu pelik jugak, aik, cakap husband dia pembaca berita tu...huhu
                        rupa nya ada husband lain pulak pastu...ramai sangat husband dia ~hehe

                        Comment


                        • #42
                          Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                          youtube - rosmah perempuan ..........

                          Comment


                          • #43
                            Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                            Originally posted by Chinozie View Post
                            youtube - rosmah perempuan ..........
                            saya baru lepas tengok
                            tak pernah tau pun video ni wujud huhu
                            macam terkedu pun ada...tak sangka sampai tahap macam tu sekali
                            n....dah tengok dah gambar masa muda dia
                            tak cantik pon....den lagi cumil hahahah~ gile ngaku ! kuikui |joke|

                            Comment


                            • #44
                              Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                              Pada saya ini bukan soal cantik ke tak dia, tapi karektor dia.

                              Comment


                              • #45
                                Re: KENALI TOKOH: ROSMAH MANSOR. Siapa dia sebenarnya?

                                Originally posted by Atmi_Raniya View Post
                                Pada saya ini bukan soal cantik ke tak dia, tapi karektor dia.
                                saya komen pasal kecantikan dia sebab dalam 1artikel ni, kisah2 silam dia yg mana dia jadi rebutan la ape la, seolah-olah dia diva yg hot dan cun...tapi bila saya tengok...aisehhhh.....jauh panggang dr api. Tak cantik langsung! hahaha

                                Comment

                                Working...
                                X