Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Anwar ibrahim freemason ??

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anwar ibrahim freemason ??

    apabila anwar ibrahim melutut kepada yahudi baru-baru ni,



    cuba kita lihat gambar ini



    sila rujuk laman web ni
    http://www.iosphere.net/~dixonr/officers.html

    sekiranya betul anwar ibrahim atau orang lain .. apa kata kita selidik ?

  • #2
    Re: Anwar ibrahim freemason ??

    menarik...

    apa cadangan pertama anda?

    sudah lama aku menarik undi dari pakcik nih..

    Comment


    • #3
      Re: Anwar ibrahim freemason ??

      haha
      lawak ah
      wpn aku mcm nk bende ni betol tp



      sebelah kanan skali tu lah anwar ibrahim nye

      gambar tu gambar 1st dlm ni http://www.iosphere.net/~dixonr/ln2006.html

      dah ilang kredibiliti
      * tu lah aku rase kene cek dulu kredibiliti fakta

      Comment


      • #4
        Re: Anwar ibrahim freemason ??

        gile ah. anwar ibrahim ni mcm sesumpah yer. bole tukar2. kah kah kah

        Comment


        • #5
          Re: Anwar ibrahim freemason ??

          alaaa meor...
          potong stim la ko neh...
          bg la diaorg melatah dulu...
          tunggu la petang2 sket baru tunjok...

          Comment


          • #6
            Re: Anwar ibrahim freemason ??

            Originally posted by DarkEmperor View Post
            alaaa meor...
            potong stim la ko neh...
            bg la diaorg melatah dulu...
            tunggu la petang2 sket baru tunjok...
            aah la
            terlopa la plak
            tak pon ko padam dulu post tu n yg berkaitan
            pastu pindah kat bincang2

            Comment


            • #7
              Re: Anwar ibrahim freemason ??

              ha ah bila check lagi sekali gambar kanan sekali tu anwar ibrahim (yang gemuk) , itu pun sumber aku dpt dari blog ni http://www.anwaraidc.com/ , boleh kita kasi respond kat blog tu

              Comment


              • #8
                Re: Anwar ibrahim freemason ??

                Cuba cek tok janggut ada tak dalam senarai? hehehe. Kalau ada baru la unik. Kalau nama anwar Ibrahim nie ramai sangat kat dunia nie guna nama yang sama.

                tj

                Comment


                • #9
                  Re: Anwar ibrahim freemason ??

                  aku nak gelak boleh ?? jangan cepat melatah... siasat dahulu fakta.... silap2 diri sendiri kena ketawa balik.....

                  Comment


                  • #10
                    Re: Anwar ibrahim freemason ??

                    cehh dalam blog tu pun ada tanya samada betol atau orang lain!

                    "There are many other people named Anwar Ibrahim, and this freemason Tyler here is just another immigrant from a Muslim country and has settled in Canada. There are many such masons in Canada."

                    takdak kaitan langsung!*aku bukan peminat anwar pun

                    Comment


                    • #11
                      Re: Anwar ibrahim freemason ??

                      aku nk register jadi ahli kat mane eh?
                      xde online form pon
                      xkn nk kene register kat guestbook

                      Comment


                      • #12
                        Re: Anwar ibrahim freemason ??

                        lapor kat utusan la..

                        utusan kalau bab anwar nih laju aje..

                        hantar gambar yang mula-mula tu..

                        Comment


                        • #13
                          Re: Anwar ibrahim freemason ??

                          free tu dah btol..................... cuma free hair jer

                          Comment


                          • #14
                            Re: Anwar ibrahim freemason ??

                            hehe.. bukan ke?

                            nway, i'll never vote for you, again

                            Comment


                            • #15
                              Re: Anwar ibrahim freemason ??

                              takkanlah semudah itu nak paparkan nama ahli.

                              btw, menarik gak entry ini.
                              aku ketemu pabila Googling dengan keyword tajuk topik ini.

                              Hikayat Tiga Masons Melayu

                              oh yaa...entry dalam blog itu tidak bermaksud bahawa ketiga mereka benar-benar 'Mason'.

                              Comment

                              Working...
                              X